Meny
Förrätter
-
1. Papadam 25:-
Två friterade linsmjöl serveras med två olika sorters chutney.
-
2. Alo Gobi Shingara 40:-
Tradionella piroger fyllda med potatis, blomkål, gröna ärtor, ingefära, spiskummin och färsk vitlök med två olika sorters chutney.
-
3. Beguni Murgi 45:-
Aubergine fylld med strimlad vitlöksmarinerad kyckling, linser, senapsfrö och spiskummin med två olika sorters chutney.
-
4. Magic Wings 45:-
Kycklingvingar fylld med strimlad kyckling, nötter, aprikos, ingefära med två olika sorters chutney.
-
5. Mix Mushroom 40:-
Stora färska champinjoner som fylls med räkor och kyckling samt friteras.
Varmrätter (Bengaliska Köket)
-
6. Gharwa Ghosto 155:-
Lammstek eller kycklingfilé tillagad med pumpa, papaya, färsk ingefära, vitlök, senapsfrön med hemmagjord krydda.
-
7. Deshi Biryani 170:-
Kyckling eller Lamm med stekt ris, garnerat med kokt ägg, kofta med traditionell biryanisås.
-
8. Shader Korma - Mild / Mellan Stark 150:-
Kyckling eller Lamm tillagad med ingefära, vitlök, spiskummin, aprikos i cashewnötsås.
-
9. Jhal Ghosto 155:-
Kyckling eller Lamm tillagad med kokos, senapsfrön, timjan, havana chili, färsk ingefära med nejlikas kryddblandning.
-
10. Hash Sultan 165:-
Klassisk bengalisk rätt, ankfilé med smak av svartpeppar, vitlök, ingefära, färska koriander med hemmagjord krydda.
-
11. Hash Badami 165:-
Klassik bengalisk rätt, ankfilé med smak av ingefära, vitlök, spiskummin, aprikos i cashewnötsås.
-
12. Sobji Haleem 140:-
Mustig gryta med tomat, ingefära, vitlök och koriander. Serveras med säsongens grönsaker och fyra sorters olika linser.
-
13. Dhaka Dall 140:-
Fem olika sorters linser tillagad med tomat, vitlök, ingefära, senapsfrön, bladspenat med friterad linsbulle.
-
14. Chingri Tarkari 170:-
Traditionella räkor tillagad med tomat, ingefära, vitlök, bockhornsklöver och säsongens grönsaker.
-
15. Chingri Bhuna 170:-
Traditionella räkor med smak av tomat, purjolök, spiskummin, ingefära och vitlök med curryblandning.
Efterrätter
Dryck
Varmrätter (Indiska Köket)
-
16. Butter Masala 150:-
Serveras i en tomat- och cashewnötsås. Välj mellan färskost, kyckling eller räkor.
-
17. Calcutta Karai 160:-
Kyckling med paprika, champinjoner, tomat, mald senap, mynta och ingefära.
-
18. Bollywood Balti 160:-
Lamm eller Kyckling med tomat, citrus, vitlök, cashewnötter i baltisås.
-
19. Räkor Narikel 170:-
Räkor med vitlök, ingefära, gratinerad kokos, lime i traditionell cashewnötsås.
-
20. Räkor Palak 160:-
Räkor med bladspenat, färsk vitlök, tomat, ingefära, 5 olika frön i traditionell currysås.
-
21. Mango Badami 160:-
Lamm eller kyckling tillagad med skivad mango i cashewnötsås.
-
22. Ragon Josh 150:-
Lamm med yoghurt, ingefära, paprika, mald senap i currysås.
-
23. Meeti Gost 150:-
Lamm med bladspenat, lök, ingefära, vitlök, bockhornsklöver i currysås.
-
24. Palak Paneer 140:-
Färsk indisk ost med bladspenat i currysås.
-
25. Alo Gobi Paneer 145:-
Potatis, blomkål, champinjoner tillagad med vitlök, tomat, spiskummin, koriander och bockhornsklöver.
-
26. Kyckling Tikka Sizlar 160:-
Grillad tandoori marinerad kycklingfilé, serveras med stekt sallad och bönor.
-
27. Chili Kyckling Sizlar 160:-
Grillad vitlök och chili marinerad kycklingfilé, serveras med stekt sallad och bönor.
-
28. Lamm Tikka Sizlar 170:-
Grillad tandoori marinerad lammfilé, serveras med stekt sallad och bönor.
-
29. Nejlikas Special Thali 195:-
Grillad Kycklingfilé, Lamm Dopiaza, Räkor Jhal Korma och friterade grönsaksbullar.
-
30. Nejlikas Veg Thali 180:-
Palak Paneer, Sobji Haleem, Vegetarisk Jhal Korma, friterade grönsaker och bönor.